Voor therapeuten

Als therapeut zoek je altijd naar nieuwe, effectieve manieren om je cliënten te helpen hun gezondheid en welzijn te verbeteren. De BreatheWellBelt, onze innovatieve ademhalingsband, kan een waardevolle toevoeging zijn aan je therapiepakket. Hier leggen we uit waarom en hoe je een BreatheWell-partner kunt worden.

Voordelen van BreatheWellBelt:

  1. Stimuleert diepere en gezondere ademhaling: De BreatheWellBelt stimuleert de ademhalingsspieren, wat leidt tot een diepere en minder luchtvolume ademhaling. Dit kan helpen om meer zuurstof naar het lichaam te brengen en de longfunctie te verbeteren.

  2. Vermindert stress en angst: De BreatheWellBelt kan helpen de hartslag te verlagen en het stressniveau te verminderen. Het kan ook bijdragen aan het verminderen van angstgevoelens.

  3. Bevordert ontspanning: Het stimuleren van diepere ademhaling kan helpen om spanning in de spieren te verminderen en een gevoel van ontspanning te bevorderen.

  4. Verbetering van de slaapkwaliteit: De ademhaling kan worden getraind om op een diepere en langzamere manier te ademen, wat kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit en nachtrust.

  5. Verhoogt energie en uithoudingsvermogen: Verbeterde longfunctie kan leiden tot meer energie en uithoudingsvermogen tijdens fysieke activiteiten.

  6. Verbetering van de concentratie: Diepere en langzamere ademhaling kan helpen om de concentratie te verbeteren en de geest helderder te maken.

  7. Bevordert algeheel gevoel van welzijn: De gecombineerde voordelen van diepere ademhaling en ontspanning kunnen bijdragen aan een verbeterd gevoel van welzijn en een gezondere levensstijl.

  8. Vermindert snurken: De BreatheWellBelt kan helpen bij het verminderen van snurken, wat kan leiden tot een verbeterde slaapkwaliteit, minder vermoeidheid en meer energie.

  9. Verbetert sportprestaties: Door de efficiëntie van de ademhaling te verbeteren, kan de BreatheWellBelt bijdragen aan verbeterde sportprestaties, minder vermoeidheid en een verhoogd energieniveau.

Partnerschapsopties:

We bieden twee opties voor therapeuten die geïnteresseerd zijn in het aanbieden van de BreatheWellBelt aan hun cliënten:

A. Bulk aankoop: Koop minimaal 3 stuks per keer voor gebruik in uw praktijk of om aan uw cliënten te verkopen.

B. Affiliatieprogramma: Geef uw cliënten een speciale kortingscode die ze kunnen gebruiken bij hun aankoop van de BreatheWellBelt. U ontvangt een percentage van de verkoop voor uw verwijzing.

Interesse?

Als u geïnteresseerd bent in een van deze opties of meer informatie wilt, stuur dan een e-mail naar info@breathewellbelt.nl. We kijken ernaar uit om met u samen te werken om de gezondheid en het welzijn van uw cliënten te verbeteren.

Het maken van een koppeling tussen uw website en die van uw partners kan absoluut voordelig zijn. Dit kan niet alleen de professionaliteit en betrouwbaarheid verhogen, maar ook de SEO (Search Engine Optimization) verbeteren, waardoor beide websites beter zichtbaar zijn in zoekmachineresultaten. Hier is hoe je dit zou kunnen formuleren:


Samenwerkingsmogelijkheden:

Bij BreatheWell geloven we in de kracht van samenwerking en we willen onze relaties met professionele zorgverleners versterken. Daarom bieden we de mogelijkheid tot een wederzijdse websitekoppeling, waarmee we onze professionele band benadrukken en elkaars online zichtbaarheid vergroten.

Als u dit wenst, kunnen we een link naar uw praktijk op onze website plaatsen, en vragen we u om een link naar BreatheWell op uw website te plaatsen. Dit kan onze gezamenlijke klanten helpen om meer te weten te komen over de behandelingen en producten die we bieden, en kan bijdragen aan onze vindbaarheid in zoekmachines.

Als u geïnteresseerd bent in deze mogelijkheid, of als u meer informatie wilt over onze producten en partnerschapsmogelijkheden, neem dan contact met ons op via info@breathewellbelt.nl. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking om samen de gezondheid en het welzijn van uw cliënten te bevorderen.