Samenwerkingen

Ontdek onze waardevolle samenwerkingen met toonaangevende bedrijven die zich inzetten voor het verbeteren van de ademhaling en het bevorderen van een goede nachtrust. Bij Breathewellbelt.nl zijn we trots op onze partnerships en werken we samen met gerenommeerde merken die dezelfde missie delen. Hieronder vindt u enkele van onze gewaardeerde samenwerkingsverbanden:

    • SleepStrips.nl: SleepStrips.nl is gespecialiseerd in anti-snurkoplossingen, waaronder mondpleisters die een goede nachtrust bevorderen zonder snurken en de ademconditie verbeteren. 
    • ProBreathing.nl: ProBreathing is al sinds het begin van 2000 actief in het helpen van duizenden mensen wereldwijd met ademhalingsgerelateerde problemen, zoals astma, chronische hyperventilatie, angst- en paniekstoornissen in combinatie met ademhaling, slaapapneu, COVID, en meer.
    • UpgradeJezelf: UpgradeJezelf is dé winkel voor allerlei gezondheidsbevorderende producten en boeken. Ze bieden een scala aan producten en informatiebronnen die mensen kunnen helpen bij het bereiken van hun optimale gezondheid en welzijn bijvoorbeeld boeken en magnesium olie.
    Door deze samenwerkingen kunnen we onze ademhalingssystemen verder ontwikkelen en hoogwaardige producten en diensten aanbieden die bijdragen aan een gezonde ademhaling en een goede nachtrust. We zijn trots op de waardevolle bijdragen van onze partners en blijven samenwerken om een positieve impact te hebben op de ademhaling en het welzijn van mensen wereldwijd.