Welke maat kiezen?

Hoe kies je de juiste maat voor je Breathewell Belt

Het is belangrijk om de juiste maat Breathewell adem band te kiezen voor optimaal comfort en effectiviteit. (Omruilen is niet kosteloos!) Volg deze eenvoudige stappen om jouw perfecte maat te vinden:

Meten adem band

Stap 1: Meet je omtrek Om de juiste maat te bepalen, meet je de omtrek van je lichaam rond de zwevende ribben. Voor mannen betekent dit het meten net onder de borstspier, terwijl vrouwen moeten meten op het punt net onder de bh-band.

Stap 2: Gebruik een meetlint Gebruik een flexibel meetlint en zorg ervoor dat het strak om je lichaam zit, maar niet te strak. Het moet comfortabel zijn en je ademhaling niet belemmeren.

Stap 3: Vind jouw maat Nu je jouw omtrek hebt gemeten, kun je de juiste maat Breathewell Belt kiezen op basis van de volgende maten:

  • Maat 1: 55 - 75 cm
  • Maat 2: 75 - 95 cm
  • Maat 3: 95 - 115 cm

Kies de maat die het beste past bij jouw gemeten omtrek. Als je dicht bij de grens van twee maten zit, overweeg dan om de grotere maat te kiezen voor meer comfort.

Door de juiste maat Breathewell Belt te kiezen, zorg je voor een comfortabele pasvorm die je ademhaling optimaliseert en ademgerelateerde klachten vermindert.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste maat? Neem gerust contact met ons op, en we helpen je graag verder. Omruilen of retourneren? Kijk onderaan de pagina van de website voor meer info.