Omruilen & Retourneren

Welkom op de pagina 'Omruilen en Retourneren' van Breathewellbelt.nl. Wij streven naar uw tevredenheid en begrijpen dat soms een omruil of retour nodig kan zijn. Hieronder vindt u onze richtlijnen voor een soepel proces.

Omruilen van Banden

 • Voorwaarde voor Omruilen: Bij Breathewell is omruilen van banden mogelijk onder de voorwaarde dat u een nieuwe band aanschaft.
 • Retourneren van de Oude Band: U kunt de band met de onjuiste maat retourneren op eigen kosten. Wij hebben immers de verzendkosten van de oorspronkelijke aankoop al voor onze rekening genomen.
 • Retourproces:
  1. Download het Retourformulier: Download het bijgevoegde PDF-formulier en vul deze volledig in.
  2. Verpakking: Plaats de band in een envelop. Let op: de band moet compleet zijn, inclusief de meegeleverde beschermhoes en in ongebruikte staat. Indien de beschermhoes ontbreekt of de band is gebruikt, kunnen wij helaas de kosten niet terugbetalen.
  3. Nieuwe Bestelling (indien van toepassing): Bestel eventueel een nieuwe band in de juiste maat.

Retourneren van Banden

 • Retourproces: Voor het retourneren van een band zonder omruiling, volgt u dezelfde stappen als bij het omruilen.
 • Terugbetaling: Na ontvangst en inspectie van de geretourneerde band, indien deze in goede staat is en het retour/omruilformulier bijgevoegd is, zullen wij de aankoopprijs van de band minus €7 verzendkosten terugstorten.

Wij hopen dat deze richtlijnen u helpen bij uw besluit om een product om te ruilen of te retourneren. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Voor verdere vragen of hulp, neem gerust contact met ons op.

Download hier het retourformulier!