Ons verhaal

Geboren uit passie en een diep begrip van de kracht van ademhaling, is de Breathewell Belt ontstaan. Mijn naam is Dennis Huizenga, en ik heb de afgelopen 25 jaar mijn leven gewijd aan het helpen van mensen om het beste uit zichzelf te halen - van voeding tot mindfulness, beweging en ademhaling. Ademhaling is, naar mijn mening, de meest onderschatte tool voor een goede gezondheid en welzijn.

Dennis Huizenga -ademcoach

Hoewel ik vriendschappelijke banden onderhield met Wim Hof, met wie ik bergen en bomen beklom, talloze avonturen in de Noordzee beleefde en in 2011 als enige niet-medisch professional naast zijn bed stond tijdens zijn experiment bij het Radboud ziekenhuis, ontwikkelde ik mijn eigen unieke visie op ademhaling. (Wim hielp me zelfs bij de lancering van mijn eerste boek in 2012). Toch scheidden destijds onze wegen op het gebied van ademhaling, omdat mijn visie voor het dagelijkse adempatroon van een mens anders dient te zijn dan wanneer je in een bak met ijs stapt.

De verdieping die bij mij plaatsvond kwam in mijn optiek van de oude samurai en de Ama, de vrouwelijke Japanse parelduiksters. Geïnspireerd door hun eeuwenoude inzichten en de Buteyko-methode, heb ik samen met meerdere therapeuten de Breathewell Belt ontwikkeld om mensen te helpen hun ademhaling te verbeteren en een gezondere, gelukkiger en meer verbonden wereld te creëren.

In mijn zoektocht om anderen te helpen, heb ik duizenden mensen begeleid bij het overwinnen van ademhalingsgerelateerde uitdagingen, paniek, angst, burn-out, trauma's en nog veel meer. De Breathewell adem band is het resultaat van jarenlange ervaring, onderzoek en samenwerking met gezondheidsdeskundigen en ademhalingspecialisten. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun ademhaling, zodat ze niet alleen een betere ademhaling ervaren, maar ook een diepere verbinding met zichzelf en hun omgeving.

De Breathewell Belt is meer dan zomaar een product; het is een beweging, een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die streven naar een beter leven door middel van bewust ademhalen. Samen werken we aan het creëren van een wereld waarin ademhaling centraal staat in onze zoektocht naar gezondheid, geluk en verbinding met onszelf en de wereld om ons heen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze producten of als je advies wilt over hoe je de adem band het beste kunt gebruiken. We staan altijd klaar om je te helpen!

Retouren, algemene voorwaarden en ander beleid? Kijk onderaan de pagina :)